пʼятниця, 06 листопада 2020 07:58

Промоутер розповів, коли відбудеться новий бій між Усиком та Гассієвим

Промоутер розповів, коли відбудеться новий бій між Усиком та Гассієвим
Якщо ви дивилися останні бої цих боксерів, то повинні були помітити, що дуже багато змінилося з часу їх останнього бою. Фото: zik.ua

Промоутер російського боксера Мурата Гассієва Володимир Хрюнов, заявив, що реванш між його підопічним і українцем Олександром Усиком може відбутися 2021 року.

Про це він розповів 5 листопада, повідомляє ТНВ.

"Якщо ви дивилися останні бої цих боксерів, то повинні були помітити, що дуже багато змінилося з часу їхнього останнього бою. Гассієв явно перебуває у стадії прогресу, а в Усика з'явилися деякі проблеми. З огляду на плани, які на українця покладають його промоутери, їхній бій із Гассієвим може пройти в кінці наступного року", - сказав Хрюнов.

У першому поєдинку між Усиком та Гассієвим, який відбувся 21 липня 2018 року в Москві, одноголосним рішенням суддів перемогу здобув наш співвітчизник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик залишається непереможним

Український важковаговик Олександр Усик не зможе стати суперзіркою через свою манеру боксувати. Усик - раціональний боксер, та йому бракує видовищності, вважає експерт Володимир Гендлін.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер розповів, коли відбудеться новий бій між Усиком та Гассієвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути