Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2017 18:25

Прогулянка "Шахтаря", форма від Срни: Харків у день матчу з "Манчестер Сіті"
14

Прогулянка “Шахтаря” по Харкову
Фото: Ірина Козюпа
Прогулянка “Шахтаря” по Харкову
Прогулянка “Шахтаря” по Харкову
Прогулянка “Шахтаря” по Харкову
Прогулянка “Шахтаря” по Харкову

Сьогодні донецький "Шахтар" спробує вийти у плей-оф Ліги чемпіонів. "Гірники" зіграють у Харкові проти англійського "Манчестер Сіті".

Зранку у місті була прохолодна, хоч і сонячна погода. О 10:30 "Шахтар" вийшов на невелику прогулянку. Команду біля готелю очікував солідний натовп вболівальників, тому променад перетворився на фото та автографсесію.

"Холодно", - посміхається тренер "гірників" з фізпідготовки Педру Морейра.

Футболісти виглядають зосередженими на майбутньому матчі. Всього лише одне очко відділяє їх від виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. "Манчестер Сіті" хоч і не мотивований і, очевидно, зіграє не найсильнішим складом, але це все одно Хосеп Гвардіола і "Манчестер Сіті".

Автор: Ірина Козюпа
  Даріо Срна зустрівся з дітьми-переселенцями
Даріо Срна зустрівся з дітьми-переселенцями

В обід капітан "гірників" Даріо Срна, який призупинив виступи за команду через допінговий скандал, зустрівся з дітьми-переселенцями з Донбасу. Вони спеціально приїхали з Ізюма і села Студенок Харківської області. Хорват вручив їм форму, м'ячі, шарфи і м'які іграшки. Всього подарунки отримали 50 хлопців і дівчат.

Даріо, який сам виховує двох дітей, швидко знайшов спільну мову з гостями. Хорват розпитував, як справи у хлопців і дівчат у школі, за яку команду вони вболівають.

"Ви будете сьогодні на матчі?" - поцікавився один із хлопчаків.

"Так, звичайно", - посміхнувся Срна.

Автор: Ірина Козюпа
  Вболівальники чекають від “Шахтаря” виходу у плей-оф Ліги чемпіонів
Вболівальники чекають від “Шахтаря” виходу у плей-оф Ліги чемпіонів

Після обіду у Харкові почався снігопад. Біля стадіону почали розкладати палатки з атрибутикою.

"Давай підемо на футбол, а додому поїдемо завтра", - просить 13-річний Андрій. Приїхав до Харкова на кілька днів з мамою. Сьогодні вечером повертаються в Тернопіль вечірнім потягом і на матч не встигають. Тому просто приїхали до ОСК "Металіст", щоб купити шалик і подивитися на арену.

По місту гуляють англійські фанати. Час до матчу проводять у кафе і пабах. Всього на матчі очікується понад 600 гостей з Англії.

Перед матчем вболівальники "Шахтаря" проведуть флеш-моб під час гімну Ліги чемпіонів. Фанати одягнуть маски Зорро, щоб підтримати команду і наставника "гірників" Паулу Фонсеку. Португалець пообіцяв одягнути костюм Зорро на прес-конференцію, якщо команда вийде у плей-оф Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гвардіола і логіка - поняття несумісні" - експерт про склад "МанСіті" на гру з "Шахтарем"

Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" розпочнеться о 21:45, текстовий онлайн — Gazeta,ua, телетрансляція — канал "Україна". "Гірники" перебувають на другому місці в турнірній таблиці, випереджаючи на три пункти "Наполі".

Нічия або перемога гарантовано виводить донеччан до плей-оф без будь-яких умов. Але "Шахтар" може вийти до 1/8 фіналу незалежно від результату гри з "МанСіті". Для цього потрібно, щоб аутсайдер групи "Феєноорд" в паралельному матчі відібрав очки в "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «Прогулянка "Шахтаря", форма від Срни: Харків у день матчу з "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути