понеділок, 01 листопада 2021 08:21

Продовження кризи "Барселони" та безгольова серія Яремчука: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

Продовження кризи "Барселони" та безгольова серія Яремчука: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках
Роман Яремчук перейшов у "Бенфіку" влітку 2021 року. Фото: Денис Руденко, Footboom

Суперники українських клубів у єврокубках провели матчі у своїх національних чемпіонатах.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

Наступний суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів "Барселона" продовжує втрачати очки у чемпіонатів Іспанії. Відставка Рональда Кумана не допомогла команді. Каталонці вдома під керівництвом Серхіо Бархуана не змогли обіграти "Алавес" -1:1.

Події на полі розгорнулися на початку другого тайму, коли спочатку Менфіс Депай забив красивим дальнім ударом у дев'ятку, але гості дуже швидко скористалися провалом оборони "Барселони". Господарі мали шанси вирвати перемогу, але так і не змогли забити.

"Баварія" здобула чергову розгромну перемогу в Бундеслізі. Цього разу жертвою команди Юліана Нагельсманна став "Уніон" - 5:2.

"Бенфіка" продовжує свої невдалі виступи у чемпіонаті Португалії. Підопічні Жорже Жезуса втратили перемогу над "Ешторілом" - 1:1. Суперник лісабонців забив у самому кінці гри. Форвард збірної України Роман Яремчук відіграв перший тайм. Українець не може забити у сьомому матчі поспіль за "Бенфіку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній капітан - Сидорчук приніс "Динамо" складні три очки у Маріуполі

"Реал" здобув важку перемогу над "Ельче" - 2:0. Дубль на свій рахунок записав Вінісіус. Бразилець забивав у кожному із таймів. Під кінець матчу "Ельче" відквитав один гол та Мадрид чекала нервова кінцівка.

У чемпіонаті Італії "Інтер" не мав ніяких проблеми із "Удінезе" - 2:0. Дубль зробив Хоакін Корреа.

"Шериф" здобув не просту перемогу в чемпіонаті Молдови над "Петркубом"- 2:0. Команда Юрія Вернидуба забила другий м'яч тільки в доданий до гри час.

У чемпіонаті Болгарії ЦСКА вдома програв Локомотиву - 1:3. "Буде-Глімт" мінімально здолав "Саннефьорд" -1:0, а "Рома" вдома поступилася "Мілану" - 1:2.

У чемпіонаті України "Динамо" в гостях здолало "Маріуполь" - 3:2, "Шахтар" розгромив "Десну" -4:1, а "Зоря" знищила "Металіст-1925:- 6:1.

2 листопада "Динамо" буде приймати "Барселону". На наступний день "Шахтар" завітає до Мадриду, а у четвер "Зоря" буде приймати гостей із Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «Продовження кризи "Барселони" та безгольова серія Яремчука: як зіграли суперники українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути