пʼятниця, 11 липня 2008 11:20

Про Пісторіуса написали книгу

Про Пісторіуса написали книгу

Президент Міжнародної асоціації спортивної преси, оглядач провідного італійського видання LaGazettadelloSport Джанні Мерло написав книгу про південноафриканського бігуна Оскара Пісторіуса, який виступає з протезами обох ніг, - під назвою "Dreamrunner" ("Бігун мрії").

- Якби мене запитали, за чиє народження я хотів би подякувати богу, моя перша думка була б - "не знаю", - сказав Джанні Мерло. - А друга - "Оскар Пісторіус". Дійсно, світ дуже багато втратив би, якби цей унікальний хлопець не народився. Для підготовки книги я з"їздив до Південної Африки в гості до Оскара, познайомився з його сім"єю. За цей тиждень я дізнався багато нового! Наприклад, що Оскар водить машину зі швидкістю автогонщика, але перед тим, як рушити, попереджає і дбайливо просить пристебнутися (сміється). До книги увійшли фотографії з особистого архіву сім"ї Пісторіусів, у тому числі і дитячі, листи, спогади... На жаль, поки книга видана тільки італійською мовою, але й англійське видання не за горами.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Про Пісторіуса написали книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути