неділя, 12 квітня 2020 17:29

Президент УЄФА – злочинець. Він винен у смерті десятків тисяч людей – прем'єр Словенії

Президент УЄФА – злочинець. Він винен у смерті десятків тисяч людей – прем'єр Словенії
Александр Чеферін за національністю – словенець. фото: uefa.com

Прем'єр-міністр Словенії Янез Янша виступив зі скандальними звинуваченнями і використовував терміни "безвідповідальний" і "злочинець" щодо свого найвідомішого співвітчизника в європейському футболі. Політик напав на президента УЄФА Александера Чеферіна і звинуватив його в розповсюдженні пандемії коронавірусу в Європі.

"Чеферін дозволив гру між "Аталантою" і "Валенсією", а також інші матчі в Європі в ті тижні. Вони не хотіли їх скасовувати, бо були жадібними до грошей. Подивіться, що сталося в Італії та Іспанії. COVID-19 поширився в обох країнах на цих матчах, а потім поширився на решту континенту. Про це пише "Терикон"

Ми, словенці, не імунізовані від цієї хвороби. Це було безвідповідальна і злочинна поведінка з боку Александера Чеферіна і УЄФА. Їх більше цікавлять гроші, ніж здоров'я людей. Поки Європейський футбольний союз знаходиться під його керівництвом, він відповідає за свої рішення. Чеферін - злочинець. Всесвітня організація охорони здоров'я вже оголосила про пандемію ще до того, як почалися ці ігри. В результаті його рішення десятки тисяч померли, і багато інших помруть від цієї інфекції", - заявив Янша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бельгія може залишитися без єврокубків

Александер Чеферін - словенець. У 2016 році його обрали президентом УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Президент УЄФА – злочинець. Він винен у смерті десятків тисяч людей – прем'єр Словенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути