вівторок, 17 листопада 2009 14:34

Президент Російського футбольного союзу йде з посади

Президент Російського футбольного союзу йде з посади
Міністр спорту, туризму і молодіжної політики Росії Віталій Мутко оголосив про те, що йде з посади президента Російського футбольного союзу (РФС). За словами Мутко, він складе з себе повноваження керівника РФС 23 листопада, а 24 листопада його заява про відставку буде розглянута на виконкомі цієї організації, повідомляє РИА Новости.

Якщо виконком прийме відставку Мутко, то виконувати обов"язки президента РФС буде Микита Симонян. В даний час він займає посаду першого віце-президента союзу. У лютому 2010 року відбудеться позачергова конференція РФС, на якій і буде обраний новий президент.

Як відзначає агентство "Весь Спорт", Мутко заявив також, що він не піде з футболу і розраховує очолити опікунську раду РФС. Крім того, міністр залишиться членом виконкому ФІФА.

Мутко залишить посаду президента РФС, виконуючи доручення президента Росії Дмитра Медведєва. 23 жовтня Медведєв заявив, що державні чиновники не повинні очолювати спортивні федерації, а можуть бути тільки керівниками опікунських рад.

Віталій Мутко, якому 8 грудня виповниться 51 рік, став президентом РФС в 2005 році, змінивши на цій посаді В"ячеслава Колоскова.

12 травня 2008 він був призначений міністром спорту, туризму і молодіжної політики.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Президент Російського футбольного союзу йде з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути