понеділок, 20 грудня 2010 12:45

Президент "Інтера" звільнив Бенітеса

Президент "Інтера" звільнив Бенітеса

Президент італійського футбольного клубу "Інтер" Массімо Моратті відправив у відставку головного тренера команди Рафаеля Бенітеса, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

За даними видання, приводом для звільнення Бенітеса стали вимоги в ультимативній формі, виголошені іспанським фахівцем на прес-конференції після фінального матчу клубного чемпіонату світу, в якому "Інтер" переміг африканський "Мазембе" (3:0).

Бенітес вимагає від президента "Інтера" придбати йому трьох нових гравців, на що Моратті висловив своє невдоволення, назвавши це прохання недоречним.

Бенітес працював в "Інтері" з літа 2010 року, змінивши на посаді головного тренера португальця Жозе Моурінью, який у сезоні-2009/10 виграв з міланцями чемпіонат і кубок Італії, а також став переможцем Ліги чемпіонів. З приходом Бенітеса "Інтер" втратив стабільність і на даний момент займає лише 7-е місце в серії А.

До приходу в "Інтер" Бенітес довгий час тренував "Ліверпуль" (2004-2010), з яким у 2005 році ставав переможцем Ліги чемпіонів.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Президент "Інтера" звільнив Бенітеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути