вівторок, 14 травня 2013 15:24

Президент "Карпат" знову потрапив до міліції

Президент "Карпат" знову потрапив до міліції
Павлів потрапляє до міліції вдруге за рік. Фото: gazeta.lviv.ua

Галицький районний суд Львова виніс постанову про адміністративний арешт 25-річного львів'янина, який 6 травня під час "обливаного понеділка" не реагував на вимоги працівників міліції. Про це повідомила начальник ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Інцидент отримав розголос, оскільки юнак потрапив в об'єктив фотокореспондента "Газети": в юнакові, який тріпав працівника міліції, впізнали президента ФК "Карпати" Тараса Павліва.

Це вже другий інцидент за участю Тараса Павліва протягом цього року: 10 березня його затримали за вимагання 40 тисяч гривень у львів'янина М. Ці гроші, за версією Павліва, потерпілий заборгував йому за скутер.

Нагадаємо, Тарас Павлів є головою громадської організації "Завжди вірні", яку створили вболівальники "Карпат". У вересні 2012 року почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом "Завжди вірним".

Зараз ви читаєте новину «Президент "Карпат" знову потрапив до міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути