Ексклюзиви
середа, 08 травня 2013 04:10

Тренер "Карпат" Ніколай Костов подав у відставку

Тренер "Карпат" Ніколай Костов подав у відставку
Фото: isport.ua

Наступного дня після поразки "Карпат" у матчі 27-го туру Прем'єр-ліги в Ужгороді від "Говерли" (1:2) головний тренер львівської команди Ніколай Костов подав керівництву клубу заяву про звільнення за згодою сторін.

Розглянувши прохання болгарського фахівця, який на чолі команди провів 24 матчі (7 перемог, 4 нічиї, 13 поразок, різниця м'ячів – 29:35), і зважаючи на турнірне становище, в якому на фініші чемпіонату опинився львівський клуб, керівництво "зелено-білих" задовольнило відставку тренера та його помічників.

Нагадаємо, що Ніколай Костов прийняв львівську команду після 3-го туру Прем'єр-ліги, коли та перебувала на 13-му місці у турнірній таблиці.

7-го травня на навчально-тренувальній базі у Брюховичах команді було представлено виконуючого обов'язки головного тренера "Карпат". Ним став заслужений тренер України Юрій Дячук-Ставицький. 66-річному фахівцю готувати команду до наступних поєдинків чемпіонату допомагатимуть Роман Толочко, клубний вихованець, колишній капітан "Карпат", Володимир Безуб`як, який не один рік працював у тренерському штабі "зелено-білих", та тренер воротарів Олег Венчак.

У зв'язку з непростою турнірною ситуацією, в якій опинилася команда за три тури до завершення чемпіонату, перед тренерським штабом та командою було поставлене чітке завдання – зберегти місце у Прем'єр-лізі на наступний сезон.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Карпат" Ніколай Костов подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути