Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 09:56

Прес-конференція з сестрами Бондаренко закінчилась скандалом

Прес-конференція з сестрами Бондаренко закінчилась скандалом

В середу, 29 квітня, відбулася прес-конференція недавніх тріумфаторів - осіб, причетних до феноменального успіху нашої жіночої збірної з тенісу, що вперше пробилася в Світову групу Кубка Федерацій.

У зустрічі з медіа взяли участь сестри Бондаренко, Президент ФТУ Вадим Шульман, Віце-президент ФТУ, відповідальний за жіночу збірну в Кубку Федерації, Юрій Сапронов, капітан команди Володимир Богданов і менеджер збірної Всеволод Кевліч.

Поставивши всі свої питання, ЗМІ чекали заяви Юрія Сапронова, анонсованого ще в Мар Дель Плата. Але ніхто не міг навіть припустити такої сенсаційності його змісту.

Юрій Сапронов заявив, що залишає пост Віце-президента ФТУ на знак протесту проти ігнорування державними спортивними структурами досягнень українських тенісистів і фахівців, що забезпечували перемоги, проти невиправданого, даремного витрачання величезних бюджетних коштів на розвиток свідомо непопулярних і витратних видів спорту.

Сапронов виступає проти інтриг міської влади Києва, які призвели до того, що не вирішується питання з будівництвом Національного тенісного центру в столиці, а навпаки, знищуються майданчики, які мають півстолітню історію і давні традиції, а на їхньомі місці зводяться торгові і офісні центри.

Демарш Юрія Сапронова звертається до залишків совісті спортивних чиновників і має на меті привернути увагу громадськості до катастрофічного становища в області державного фінансування розвитку тенісу і спорту взагалі.

В той же час Юрій Сапронов дав гарантії того, що заплановані на цей рік тенісні заходи будуть, як і раніше, профінансовані ним як спонсором. Також він зберіг всі зобов"язання з підготовки жіночої збірної України до матчів Кубка Федерації в Світовій групі наступного року.

За матеріалами sapronov-tennis, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Прес-конференція з сестрами Бондаренко закінчилась скандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути