Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2010 18:31

Прем'єр-ліга не зможе провести тендер з продажу телевізійних прав

Прем'єр-ліга не зможе провести тендер з продажу телевізійних прав
Згідно рішення Загальних зборів учасників Прем'єр-ліги Дирекції було доручено провести 20 жовтня 2010 тендер з продажу пакета телевізійних прав на матчі чемпіонату України та визначення офіційного мовника.

На виконання цього рішення Дирекція зобов'язала ФК "Арсенал" Київ, ФК "Волинь" Луцьк, ФК "Динамо" Київ, ФК "Дніпро" Дніпропетровськ, ФК "Кривбас" Кривий Ріг і ФК "Металіст" Харків до 1 жовтня надати ТОВ "Прем'єр- ліга" гарантійні зобов'язання з передачі ліцензійних прав на три змагальних сезони (2011/2012 рр., 2012/2013 рр., 2013/2014 рр..) для формування єдиного пакету телевізійних прав на матчі чемпіонату України з футболу та надати ТОВ "Прем'єр-ліга" повноваження з їх продажу.

З шести клубів тільки ФК "Металіст" надав відповідні документи. У зв'язку з цим Дирекція УПЛ ухвалила: визнати неможливим проведення тендеру з продажу пакета телевізійних прав на матчі чемпіонату України з футболу серед команд клубів Прем'єр-ліги і визначення офіційного мовника, а про обставини і причини, які роблять неможливим проведення тендеру проінформувати Загальні збори учасників Прем'єр -ліги.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-ліга не зможе провести тендер з продажу телевізійних прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути