пʼятниця, 17 серпня 2007 18:26

Попередні слухання по позову Буре до British Airways не відбулися

Представники авіакомпанії British Airways не з"явилися на попереднє слухання справи за позовом знаменитого у минулому хокеїста Павла Буре, яке пройшло 16 серпня в одному з районних судів Москви, повідомляє www.sports.ru.

Буріебув висаджений з салону літака British Airways 31 жовтня 2006 року через те, що пілот прийняв спортсмена за футбольного хулігана і відмовився підніматися в повітря. Тепер хокеїст вимагає від авіакомпанії відшкодування морального збитку в сумі 20 млн. доларів.

- Непоява відповідача на попереднє слухання нас, зізнаюсь, трохи здивувала. Хоч би тому, що ми так до цих пір і не знаємо позицію британської авіакомпанії. Попередні слухання для того і робляться, щоб суддя ознайомилася з позиціями сторін, а потім призначила б дату першого слухання справи по суті. У будь-якому випадку, ця дата була визначена, перше слухання по суті пройде 31 серпня. Думаю, на цьому засіданні представники British Airways повинні з"явитися. Моя практика говорить про те, що на першому засіданні навряд чи трапиться щось екстраординарне, але теоретично примирення двох сторін - за наявності такого бажання - можливо вже там, - розповів адвокат Буре Дмитро Рагулін.
Зараз ви читаєте новину «Попередні слухання по позову Буре до British Airways не відбулися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути