понеділок, 01 жовтня 2012 09:22

"Представник "Шахтаря" чинив тиск на суддів" - Русол

"Представник "Шахтаря" чинив тиск на суддів" - Русол
Андрій Русол. Фото: fcdnipro.ua

Спортивний директор "Дніпра" Андрій Русол в прямому ефірі ток-шоу "Профутбол" зі слів своїх футболістів повідомив, що представник донецького "Шахтаря" на ім'я Дамір після першого тайму домашнього матчу з дніпропетровською командою чинив тиск на резервного арбітра та асистента головного рефері.

- Після закінчення першого тайму я знаходився в роздягальні і чекав команду. Першим в роздягальню зайшов Руслан Ротань. Він одразу попрямував до мене і почав просити швидко вийти в підтрибунне приміщення. Сказав, що на суддів тисне представник клубу "Шахтар". Я попросив Русика заспокоїтися, спокійно пояснити, що трапилося. Він сказав, що коли прямував у роздягальню після першого тайму, представник "Шахтаря", скажімо так, чинив тиск на четвертого арбітра та асистента головного рефері.

Постійно звучала фраза: "Ви помилилися і зобов'язані виправити свою помилку". Кілька разів. Почувши це, Руслан заступився за арбітра, трапилася словесна перепалка з представником "Шахтаря". На жаль, не знаю, яку посаду він займає в структурі футбольного клубу. Я знаю його ім'я - Дамір. Знову ж таки, не знаю, яку посаду він займає в клубі. Після того як вийшов у коридор, я побачив його, він стояв біля суддівської кімнати. Побачивши мене, він пішов звідти. Прямим свідком цієї історії я не був. Кілька футболістів нашої команди підтвердили це. Сказали, що Дамір чинив тиск на суддів, зокрема на четвертого арбітра та асистента. На підвищених тонах він у чомусь переконував їх.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Дніпро" завершився перемогою гірників з рахунком 2:1. Під час матчу у ворота дніпропетровців було призначено два пенальті, обидва донеччани не змогли реалізувати. Після другого пенальті за другу жовту картку на 60-й хвилині був вилучений з поля захисник "Дніпра" Євген Чеберячко. Ще на 89-й хвилині був вилучений футболіст "Шахтаря" Тарас Степаненко.

Зараз ви читаєте новину «"Представник "Шахтаря" чинив тиск на суддів" - Русол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути