середа, 23 січня 2013 14:32

"Пропозиція "Шахтаря", не відповідає зарплатам навіть першої ліги" - капітан дубля

"Пропозиція "Шахтаря", не відповідає зарплатам навіть першої ліги" - капітан дубля
Мене не влаштував підхід до своїх вихованців - Нойок ФОТО: 3taim.com.ua

Капітан дубля "Шахтаря" Олександр Нойок останнім часом не грає в клубі. Але був викликаний Сергієм Ковальцем в молодіжну збірну, де також отримав капітанську пов'язку. Нойок зіграв у всіх матчах групового раунду і перед чвертьфіналом з Молдовою розповів чому може залишити "Шахтар".

"Проблеми виникли через новий контракт, і можливо, мені прийдеться перейти в інший клуб.

Проблема в тому, що я не хочу грати в оренді. Навіщо я стільки років бився в академії, ріс до дубля, ставав капітаном і віддавався повністю своїй роботі? Навіщо жити мріями про першу команду, якщо двері туди закриті? Я хочу грати у першій команді і готовий був терпіти ще деякий час, але коли мені запропонували новий контракт я був дуже здивований.

Мене не влаштував підхід до своїх вихованців. Звичайно, я не буду озвучувати цифри, але мені запропонували довгостроковий контракт із зарплатою, яка навіть для першої ліги здасться дуже маленькою. Наприклад, є у нас легіонери, які не те що в першій команді не грають, а не дотягують навіть до заміни дубля. Але вони заробляють у десятки разів більше, ніж запропонували мені.

Я не хочу отримувати велику зарплату і їздити по орендах. Я розумію, що в "Шахтарі" величезна конкуренція, але якщо я не можу довести що потрібен першій команді, а керівництво оцінює мене так низько, то прийдеться доводити свою корисність і спроможність на іншому місці.

У мене була розмова з керівництвом, але ми поки так і не змогли зрозуміти один одного. Добре, що в українській прем'єр лізі не один чи два клуби. Але поки конкретніше про своє майбутнє сказати не можу. Мій агент займається цим питанням, і після Кубка Співдружності ясності буде значно більше", - сказав Нойок.

Додамо, що за неофіційною інформацією, влітку Олександр повинен стати гравцем київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Пропозиція "Шахтаря", не відповідає зарплатам навіть першої ліги" - капітан дубля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути