Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2022 19:39

Поїде на чемпіонат Європи: деталі приходу Мілевського в збірну України з мініфутболу

Поїде на чемпіонат Європи: деталі приходу Мілевського в збірну України з мініфутболу
Артем Мілевський. Фото: instagram.com/timi1010

Артем Мілевський, як уже повідомлялося, став амбасадором збірної та повернеться на поле в ​​складі національної команди з мініфутболу.

Співпрацю з екс-нападником київського "Динамо" та збірної України прокоментував президент федерації Євген Донцов, повідомляє Meta-ratings.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський оголосив про повернення в збірну України

"Артем Мілевський, на наш погляд, один із тих, хто є легендою українського футболу, й очевидно, що йому ще рано вішати бутси на цвях. На цю тему ми з ним розмовляли і спілкувалися вже давно, ще пів року тому. І ця подія мала статися раніше, перед чемпіонатом Європи в жовтні минулого року, який через пандемію перенесли. Першість відбудеться тепер у червні, і Мілевський буде одним з тих, хто представить нашу збірну.

Сама збірна ще не сформована. Наприкінці березня будуть відбірні ігри в містах і регіонах, потім фінал у Києві. І за його підсумками новим головним тренером буде сформовано збірну України з мініфутболу. У ній буде максимум три-чотири колишні професіонали, а решта з аматорського футболу.

Для нас 2022 рік дуже важливий, тому що чемпіонат Європи, який відбудеться в червні у словацькому Кошице, - це перша велика подія, що передує чемпіонату світу, який у вересні прийме Київ", - сказав Донцов.

Артем Мілевський оголосив про завершення кар'єри у вересні 2021 року.

Мініфутбол відрізняється від футзалу тим, що грають м'ячем п'ятого розміру, як і у великому футболі. Одночасно на штучному газоні у складі однієї команди можуть перебувати від п'яти до восьми гравців залежно від розмірів поля.

Зараз ви читаєте новину «Поїде на чемпіонат Європи: деталі приходу Мілевського в збірну України з мініфутболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути