Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2011 11:58

Португалія і Росія платитимуть найбільше за проживання на Євро-2012

Португалія і Росія платитимуть найбільше за проживання на Євро-2012

33 174 євро платитиме Португалія за кожен день, проведений на курорті в розкішному готелі Remes Sport & Spa в Опаленіце під час чемпіонату Європи-2012. Як підрахували у sport.pl, це більш ніж у сім разів більше, ніж доведеться заплатити чинним чемпіонам світу та Європи іспанцям, які зупиняться у Гневіне.

Другим за дорожнечею виявився варшавський Bristol, де, швидше за все, зупиниться російська збірна. Якщо, звичайно, не передумає Дік Адвокат. Нарешті, третє місце на п'єдесталі головних марнотратників займе сама господарка турніру - Польща. Проживання її команди в Hyatt обійдеться в 24 тисячі євро на день. Не набагато, але дешевше сопотський готель Sheraton, де житимуть ірландці.

Істотна різниця у вартості проживання збірних Англії та Голландії, які обрали краківські готелі, і команди Італії, яка житиме у Величці під Краковом. Економічні варіанти вибрали хорвати і данці.

З 13 збірних, які віддали перевагу польським містам і селищам, немає даних тільки по грекам. Вони зупинили свій вибір на містечку Яхранка, що під Варшавою, і навряд чи тамтешній готельний комплекс виявиться дорожчим від столичних.

Проблема із сумами виникла тільки з рідною збірною, повідомляє "Сегодня". Скільки федерація зазвичай платить за койко-місце на базі "Динамо", де будуть базуватися Блохін і К °, не назвали - ні "Динамо", ні ФФУ. Скільки платитимуть на Євро - перенаправили в місцевий оргкомітет ЧЄ, де коло замкнулося на "конфіденційності інформації". А по базi "Металурга" (на фото), куди збірна переїде перед донецькими іграми з Францією та Англією, переговорів ще не вели: можливо, збірна житиме там взагалі безкоштовно, сказали в МД.

Збірна Місто Вартість у євро

Португалія Опаленіца 33 174

Росія Варшава 30 400

Польща Варшава 24 000

Ірландія Сопот 23 000

Німеччина Гданськ 22 500

Чехія Вроцлав 22 200

Англія Краків 19 000

Голландія Краків 16 200

Італія Величка 10 500

Хорватія Варка 8 300

Данія Колобжег 7 700

Іспанія Гневіно 4700

Зараз ви читаєте новину «Португалія і Росія платитимуть найбільше за проживання на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути