субота, 13 липня 2019 16:01

"Попова треба підключати до збірної вже зараз" – Маркевич

"Попова треба підключати до збірної вже зараз" – Маркевич
Маркевич хоче аби кращих із команди чемпіонів уже залучали до національної збірної

Глава комітету національних збірних команд УАФ Мирон Маркевич виокремив найсильніших на його погляд гравців збірної України U-20, що стали чемпіонами світу.

"Мені сподобалася пара центральних захисників - Денис Попов і Валерій Бондар. Це готові гравці для основних складів своїх команд. Сподобався мені також Данило Cікан. На мою думку, він - майбутнє українського футболу". Про це пише galinfo.com.ua

"Моментами також сподобалися Сергій Булеца і Георгій Цітаішвілі. Зараз дуже важливо, щоб ці гравці були задіяні в основних складах команд УПЛ. Маю велику надію, що до цих хлопців тепер буде більша увага з боку тренерського штабу тієї чи іншої команди.

Дуже радий за Супрягу. Цей фінал повинен йому надати сил. Йому потрібно зараз більше над собою працювати і все у нього попереду.

Коли ці хлопці зможуть допомогти нашій першій збірній? Такого як Денис Попов можна підключати спокійно вже зараз. Про Валерія Бондаря можна сказати аналогічне. Наприклад, їх ровесник Віталій Миколенко вже гравець першої команди", - сказав Маркевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер збірної України зіграв вперше за 9 місяців

15 червня Лодзі збірна України обіграла збірну Південної Кореї – 3:1 і стала чемпіоном світу у віці гравців до 20 років.

Зараз ви читаєте новину «"Попова треба підключати до збірної вже зараз" – Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути