понеділок, 14 червня 2021 21:14

Польща програла Словаччині

Польща програла Словаччині
Польщі забив Роберт Мак. Фото: Reuters

Збірна Словаччини в стартовому матчі на Євро переграла збірну Польщі – 2:1. У словаків відзначилися Шкріньяр і воротар Польщі Щенсний, на якого записали автогол. У поляків автором єдиного м'яча став Кароль Лінетті.

Польща майже увесь матч володіла ініціативою, але в першому таймі проґавила прохід Роберта Мака, який пробив у ближній кут. М'яч рикошетом від штанги й Войцеха Щенсного залетів у ворота. Поляки розклеїлися й у першому таймі більше не провели жодної змістовної атаки.

Натомість із початком другого тайму Лінетті після класного проходу Рибуся зрівняв рахунок не сильним, але точним ударом. Червоно-білі міцно захопили ініціативу й створили ще кілька нагод. Все це тривало до 63-ої хвилини, коли арбітр Хацеган вилучив за другу жовту картку Криховяка.

Майже відразу Шкріньяр після подачі кутового вивів Словаччину вперед. В останні хвилини Польща кинулася на штурм, мала кілька нагод, але гравці ніяк не могли влучити у ворота. Роберт Левандовський взагалі не мав жодного шансу.

Загалом збірна Польщі розчарувала. Не вразив Зелінський, не виручив Щенсний. Команда напередодні зміни поколінь і її зірка потихеньку закочується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія забила гол Шотландії з 45 м

В іншому матчі групи о 22-ій годині в Севільї зійдуться збірні Іспанії й Швеції. Іспанці найбільше вигравали Євро – тричі. Вони є рекордсменами разом зі збірною Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Польща програла Словаччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути