Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2013 17:16

"Покупець у "Металіста" буде один" - Добкін

"Покупець у "Металіста" буде один" - Добкін
Стадіон "Металіст" оцінили в $ 70 млн. Фото: metalist.ua

У Харківській облдержадміністрації збирають документи, щоб до осені продати стадіон "Металіст", повідомляє "Сегодня".

Чиновники не стали відкладати питання продажу головної міської спортарени в довгий ящик і вже почали збирати необхідні документи. Оформити пакет офіційних паперів, щоб передати стадіон "Металіст" у приватні руки, планують до вересня, тоді ж об'єкт виставлять на продаж. Нагадаємо, вперше про можливу угоду заговорили наприкінці минулого року, коли новий власник ФК "Металіст" Сергій Курченко заявив про намір викупити стадіон.

"Приблизно в ІІІ кварталі 2013 року ми завершимо збір необхідного пакету документів для того, щоб запропонувати депутатам обласної ради винести головну спортивну арену Харкова на конкурс по реалізації. Я впевнений, що покупець буде один", - розповів губернатор Михайло Добкін.

"Після того як буде прийнято рішення, буде запрошений незалежний експерт, який оцінить ту частину стадіону, яка фінансувалася за рахунок державного, обласного та міського бюджету, а також залишкову балансову вартість стадіону, яка була перед початком реконструкції. Все це буде предметом подальших переговорів з реалізації", - зазначив він.

За попередніми оцінками, за стадіон просять $ 70 мільйонів. Чиновники сподіваються, що вся сума залишиться в регіоні і піде на розвиток важливих проектів.

Зараз ви читаєте новину «"Покупець у "Металіста" буде один" - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути