Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2021 06:11

Показали замок, де житиме Мессі

Нападник "Парі Сен-Жермен" Ліонель Мессі продовжує пошук нового місця проживання після переїзду до Франції. Зараз аргентинець з сім'єю живуть в елітному готелі, але вже скоро вони можуть переїхати в замок, розташований під Парижем, інформує RMC Sport.

Поки Мессі зайнятий своїми футбольними справами, його дружина, Антонелла Рокуццо, оглядає потенційні будинку для переїзду. Одним з варіантів в "шорт-листі" подружжя Ліонеля є замок, розташований в комуні Ле-Везіне. Вартість даної споруди оцінюється в € 48 млн. Замок, що складається з 30 кімнат, розташований в 15 хвилинах від тренувальної бази "Парі Сен-Жермен", а його сумарна площа - близько 2 тис. кв. м.

  Майбутні апартаменти Мессі. Фото: Sportune.fr
Майбутні апартаменти Мессі. Фото: Sportune.fr

Спочатку дружина Ліонеля придивлялася до будинку в Нейї-сюр-Сен. Ця будівля знаходиться в комуні, що примикає до околиці Парижа і розташованої біля Булонського лісу. Однак власник будинку, дізнавшись про зірковий статус потенційних клієнтів, істотно завищив орендну плату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі перевершив найстаріше досягнення Пеле

Мессі перейшов в ПСЖ в серпні цього року. До переходу він все життя грав у "Барселоні". З цим клубом чотири рази вигравав Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Показали замок, де житиме Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути