понеділок, 11 січня 2016 10:47

"Поговорили з Гусєвим по телефону, він взяв час на роздуми" - Суркіс

"Поговорили з Гусєвим по телефону, він взяв час на роздуми" - Суркіс
Суркіс: "Нехай Гусєв сам вирішує, що йому краще". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів СЭ в Украине про ситуацію з контрактом Олега Гусєва. Нагадаємо, угода ветерана столичної команди з біло-синіми завершилася в 2015 році і нова поки не підписана.

"Контракт у Олега закінчився, він поїхав у відпустку. На жаль, ми не встигли до цього зустрітися, але переговорили в телефонному режимі. Я запропонував йому продовжити контракт на хороших умовах, він взяв час на роздуми. Сподіваюся, в самі найближчі дні Гусєв дасть відповідь, і, яким би воно не було, я його прийму з належною повагою.

Так само свого часу я прийняв і зрозумів рішення Сергія Реброва піти в "Рубін". Олег у своєму віці вправі самостійно вирішити, що для нього буде краще. Він може залишитися в "Динамо" і доводити, що він - той Гусєв, який потрібен команді і витримує конкуренцію, що не підводячи ні тренерський штаб, ні вболівальників, ні себе. А може просто знайти команду, яка не буде ставити перед собою високих завдань, але в той же час дозволить заробити хороші гроші для себе і своєї сім'ї", - сказав Ігор Михайлович.

При цьому в деталі договору не став вдаватися.

"Немає сенсу обговорювати терміни контракту, і ось чому. З тим самим Шовковським у мене, вважайте, немає зовсім ніякого контракту. Є домовленість, що він грає, поки відчуває готовність приносити користь команді і не ставати для неї тягарем. І Саша, будучи чесним перед собою і перед клубом, виконує нашу джентльменську угоду, яка продовжується кожні півроку. Можу зрозуміти внутрішній дискомфорт, який виникає в Олега, коли він з тієї чи іншої причини не потрапляє до стартового складу. Однак це доля досвідчених гравців - миритися з тим, що підростає молоде покоління, яке рветься в першу команду і тіснить старших колег не за людськими, а за природними, я б так сказав, якостями. А головний тренер собі не ворог: якщо Гусєв сильніший за свого візаві - буде грати він, а не хтось інший", - зазначив Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «"Поговорили з Гусєвим по телефону, він взяв час на роздуми" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути