субота, 08 березня 2008 13:46

Погані результати Федерера на останніх турнірах пояснюються хворобою

В п"ятницю стало відомо, що перша ракетка світу Роджер Федерер хворів на мононуклеоз з грудня минулого року.

Федерер, який 10 березня повинен провести виставковий матч проти Піта Сампраса в нью-йоркському Madison Square Garden, сказав, що дізнався про хворобу тільки кілька тижнів назад.

Мононуклеоз - інфекція, що викликається вірусом Епштейна-Барра, має схожі з грипом симптоми - лихоманка, біль в горлі, головний біль, підвищена стомлюваність.

"Лікарі поставили йому діагноз мононуклеоз минулого місяця після обстеження в Швейцарії і Дубаї. Це можливо вплинуло на його результати, але він не хоче, щоб це служило виправданням. Якби лікарі знали, що він хворий на мононуклеоз, вони не дозволили б йому грати", - заявив агент тенісиста Тоні Годсік.

Нагадаємо, що на поточному тижні швейцарець вперше за 3,5 роки програв в першому колі турніру ATP. В понеділок він поступився в Дубаї британцеві Енді Маррею.

Проте, на сьогодні не йде мова про те, що зустріч з Сампрасом буде скасована або перенесена. Зі слів Годсіка, швейцарець готовий грати і збирається це зробити.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Погані результати Федерера на останніх турнірах пояснюються хворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути