Ексклюзиви
неділя, 24 грудня 2017 00:42

Чому суперник "Шахтаря" програв центральний матч чемпіонату Італії

Чому  суперник "Шахтаря" програв  центральний матч чемпіонату Італії
"Ювентус" зробив "Ромі" чимало подарунків, але жодним вона не скористалася. Фото: twitter.com

"Ювентус" здобув перемогу над суперником донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, римською "Ромою" в центральному матчі 18-го туру чемпіонату Італії.

Зустріч пройшла в Турині на стадіоні "Альянц" і завершилася з рахунком 1:0 на користь господарів.

Єдиний гол на 18-й хвилині забив Мехді Бенатіа, який скористався невдалою грою захисту римлян після подачі з кутового і з другої спроби добив м'яч у ворота Алісона.

У другому таймі оборона "Ювентуса" зробила чимало подарунків гостям, але жодним з них ті не зуміли скористатися. Особливо небезпечними були моменти у Флоренці на 80-й хвилині і в Шика на 87-й. Але в першому випадку за воротаря зіграла поперечина, а в другому вже сам голкіпер вийшов переможцем дуелі.

"Нереалізація стовідсоткових нагод - це давня проблема "Роми", - коментує матч Сергій Шевченко, оглядач журналу" Футбол ", який спеціалізується на чемпіонаті Італії. - Але при цьому, не дивлячись на програш, матч показав, наскільки якісно при новому тренері Ді Франческо "Рома" додає. І це не межа. Деякі футболісти тяжко "вливаються" в нову для себе модель гри, той самий Шик до кінця ще не може зрозуміти, що від нього вимагається. Але саме цього гравця варто побоюватися "Шахтарю", адже є всі шанси, що до Ліги чемпіонів він додасть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник "Шахтаря" вилетів з Кубка Італії

"Ювентус" набрав 44 очки і займає друге місце в турнірній таблиці італійського чемпіонату. "Рома" з 38 розташовується на четвертій позиції.

1-й матч "Шахтар" проведе проти "Роми" в Харкові 21 лютого. Гра-відповідь - 13 березня в Римі. Наш сайт буде стежити за обома поєдинками в режимі текстового онлайну.

Зараз ви читаєте новину «Чому суперник "Шахтаря" програв центральний матч чемпіонату Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути