середа, 11 грудня 2019 22:28

Чому "Шахтар" вибув з Ліги чемпіонів

Чому "Шахтар" вибув з Ліги чемпіонів
Руслан Малиновський відзначився асистом в матчі проти "Шахтаря". Фото: ФК "Аталанта"

"Шахтар" програв "Аталанті" - 0:3 у Харкові і не зміг пройти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Пропустив туди саме італійський клуб.

Як так склалося?

Аталанта" мала кадрові проблеми. Не могли грати захисник Рафаель Толой, атакувальні гравці – Йосип Ілічич та Дуван Сапата. Напротивагу цьому "Шахтар" міг розраховувати на всіх найсильніших гравців.

"Гірники" обрали тактику очікування. "Шахтар" не форсував події, віддавши ініціативу супернику. "Гірники" зробили ставку на швидкі атаки та помилки суперника.

Воротар гостей провів дуже сильний матч. Абсолютно уникнув помилок та в потрібний момент виручив команду


"Гірники" не справилися з Александром Гомесом . Колишній гравець "Металіста" провів дуже сильний матч, затерзавши правий фланг оборони "Шахтаря". Додо провалився.

П'єрлуїджі Голліні виручив "Аталанту". Воротар гостей провів дуже сильний матч. Абсолютно уникнув помилок та в потрібний момент виручив команду.

Ключовим у матчі стало вилучення Додо. Спочатку бразилець отримав від арбітра жовту за емоційну поведінку. А потім відверто вдарив у обличчя Ромео Фройлера. Відігруватися в меншості "гірникам" вже було вкрай важко.

Матч програв Луїш Каштру. Рішення віддати ініціативу супернику неправильне. "Шахтар" ніколи не відзначався надійною обороною, а італійці сильні у позиційній атаці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аякс" вибув із Ліги чемпіонів

В іншому матчі "Динамо" Загреб поступився "Ман Сіті" 1:4. Таким чином "Шахтар" зайняв посів місце у групі та буде грати у 1/16 Ліги Європи. Жеребкування – 16 грудня, понеділок

Зараз ви читаєте новину «Чому "Шахтар" вибув з Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути