четвер, 14 лютого 2013 16:42

Playboy роздягнув німецьких лижниць
5

Фото: Фото: playboy.de

Німецька редакція журналу Playboy порадувала вболівальників відвертими знімками трьох видатних німецьких лижниць, чиї ідеальні форми зазвичай приховані від сторонніх очей під зимовою екіпіровкою, присвятивши сніжним красуням 15 сторінок свого березневого номера.

Як повідомляє видання Die Welt, у фотосесії взяли участь стрибунка з трампліну Мелані Фейсст, лижниця Сабріна Вейлхартер і сноубордистка Ізабелла Лабек.

Найбільш успішним та відомим членом цього тріо є Лабек, яка сенсаційно виграла у січні чемпіонат світу зі сноуборду в паралельному слаломі-гіганті. У колекції Фейсст є бронзові медалі Кубка світу в Ліллехаммері і Континентального кубка, а Вейлхартер може похвалитися перемогами в гонках FIS.

Говорячи про мотиви, що спонукали дівчат піти на цей сміливий крок, Ізабелла Лабек зазначила, що зйомки в Playboy стали для неї єдиним шансом продемонструвати вболівальникам свої принади, не переходячи з сноубордингу в пляжний волейбол.

При цьому вона не розуміє, чому люди не соромляться показувати красиві обличчя, одночасно боячись явити світу естетику гарного тіла.

Зараз ви читаєте новину «Playboy роздягнув німецьких лижниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути