Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2006 20:11

Платіні визнав, що Каннаваро краще Буффона

Колишній капітан збірної Франції та триразовий володар "Золотого м"яча" Мішель Платіні, 51 рік, в інтерв"ю Gazetta dello Sport висловив думку, що Фабіо Каннаваро, 33 роки, заслужено був визнаний ФІФА кращим футболістом світу за підсумками року. Нагадаємо, до цього колишня зірка "Ювентуса" висловлював незгоду з рішенням "Франс Футболу" вручити італійцеві "Золотий м"яч", як кращому футболістові Старого Світу.

- Я змінив свою думку після вручення останньої нагороди, володаря якої вибирають тренери і капітани збірних, - зізнався Платіні. - Це означає, що він дійсно заслужив її.

- Після того, як Каннаваро отримав "Золотий м"яч, я думав, що Джанлуїджі Буффон гідний визнання більше за Каннаваро, - продовжив француз. - Але не хочу сперечатися з думкою провідних фахівців і футболістів. Це правильне рішення. Каннаваро провів блискучий Кубок світу, а нагорода повинна була дістатися комусь з переможців мундіаля, - підсумував Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Платіні визнав, що Каннаваро краще Буффона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути