середа, 21 грудня 2011 16:59

Півзахисника "Терека" посадили до в'язниці за водіння під "мухою"

Півзахисника "Терека" посадили до в'язниці за водіння під "мухою"

Півзахисник грозненського "Терека" Джонатан Лежар засуджений до двотижневого тюремного ув'язнення за водіння в нетверезому стані, що спричинило за собою ДТП, а також за спробу втекти з місця аварії.

Інцидент стався 24 травня 2009 року. Вийшовши о п'ятій годині ранку з нічного клубу, Лежар сів за кермо свого автомобіля і майже відразу ж врізався в іншу машину, чий власник був свідком того, що відбувається. Незважаючи на це Лежар зробив спробу втекти з місця події, однак остаточно втратив управління і врізався в гараж.

Поліція, що прибула на місце, констатувала, що Лежар перебував у стані алкогольного сп'яніння і при цьому відмовився проходити тест на вміст у крові алкоголю.

Бельгійський півзахисник був засуджений судом до двох тижнів в'язниці і позбавлення водійських прав на місяць. Також він повинен виплатити штраф у розмірі 1127 євро і повторно здати іспит на отримання водійських прав. Лежар і його адвокат збираються подати апеляцію на це рішення.

"Мій імідж сильно постраждав. Тепер всі навколо тільки про це і питають. Мене приймають за бандита. Але ж я ж нікого не збив і не залишив помирати. З приводу штрафу та позбавлення мене водійських прав у мене немає питань. Але у в'язницю я не хочу. Мій адвокат говорить, що про це й мови бути не може. Це все чисто символічно", - наводить слова Лежара бельгійська Nieuwsblad.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисника "Терека" посадили до в'язниці за водіння під "мухою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути