Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 18:02

Півзахисник збірної Голландії став новачком "Барселони"

Півзахисник збірної Голландії став новачком "Барселони"

Півзахисник збірної Голландії з футболу Ібрагім Афеллай підписав контракт з іспанським клубом "Барселона". Афеллай підписав угоду на чотири з половиною роки. Трансферна вартість гравця, який перейшов у "Барселону" з голландського ПСВ, склала три мільйони євро. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Про перехід 24-річного Афеллая клуби домовилися в листопаді 2010 року. У новому контракті гравця вказана сума відступних, за яку він може залишити "Барселону". Вона становить 100 мільйонів євро.

Афеллай виступає за ПСВ протягом всієї своєї кар'єри і чотири рази ставав чемпіоном Голландії. За збірну він грає з 2007 року. Півзахисник грав на чемпіонаті Європи 2008 року і чемпіонаті світу 2010 року.

Афеллай з 1996 по 2002 роки виступав за молодіжну команду ПСВ, а потім потрапив до основного складу. З клубом з Ейндховена півзахисник чотири рази виграв чемпіонат Голландії. За збірну країни Афеллай провів 31 матч і забив два голи. У складі національної команди новачок "Барселони" став срібним призером чемпіонату світу 2010 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник збірної Голландії став новачком "Барселони" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути