четвер, 20 січня 2011 10:17

Півзахисник "Арсеналу" до кінця січня просидить у в'язниці

Півзахисник "Арсеналу" до кінця січня просидить у в'язниці

Залишок січня півзахисник "Арсеналу" Джек Уїлшир проведе за гратами - повторна провина перед законом обійшлася 19-річному футболістові дорослим тюремним терміном.

За інформацією The Guardian, даний інцидент відбувся незадовго до Різдва на заході Лондона. Уїлшир у компанії кількох друзів намагався зловити таксі, проте водій автомобіля, до якого підійшла молодь заявив, що зараз у нього неробочий час.

Повідомляється, що таксист, вік якого більше 60 років, став жертвою "словесних образ". Крім того Уїлшир і компанія пригрозили пристарілому водієві "фізичною розправою" і той був змушений звернутися за допомогою в поліцію. Справі був даний хід, і минулої неділі Скотланд Ярд заарештував гравця збірної Англії.

В якості міри покарання було обрано тюремне ув'язнення до кінця місяця. Настільки суворі санкції були застосовані до Уїлшира лише тому, що в листопаді у Джека вже були схожі проблеми з законом, але тоді він відбувся попередженням.

За матеріалами fapl.ru

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Арсеналу" до кінця січня просидить у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути