пʼятниця, 10 червня 2011 08:59

Півзахисник "Дніпра" і захисник "Динамо" можуть перебратися в "Таврію"

Півзахисник "Дніпра" і захисник "Динамо" можуть перебратися в "Таврію"

На прес-конференції, присвяченій призначенню на посаду головного тренера "Таврії" Семена Альтмана, президент "Таврії" Сергій Куніцин розповів про трансферні цілі команди на це літо.

Зокрема, він повідомив, що сімферопольцями досягнута домовленість про підписання контракту за схемою "1 +1" з досвідченим захисником Володимиром Єзерським, ведуться переговори з півзахисником Максимом Калініченко (на фото), а також з агентами ряду футболістів, яких Альтман хотів би бачити під своїм проводом. Ім'я одного з них озвучив і сам фахівець - це київський динамівець Андрій Несмачний, який є вихованцем кримського футболу.

Нагадаємо, сімферопольська "Таврія" представила нового головного тренера. Ним став Семен Альтман, який заради роботи в кримському клубі залишив посаду помічника Олега Блохіна у національній збірній України.

Нагадаємо, в наступному сезоні перед "Таврією" президентом клубу Сергієм Куніциним поставлено завдання зайняти 3-4 місце в чемпіонаті України.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Дніпра" і захисник "Динамо" можуть перебратися в "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути