пʼятниця, 12 жовтня 2012 14:15

"Питання з "Динамо" вирішене" - Сьомін

"Питання з "Динамо" вирішене" - Сьомін
"Динамо" виплатило Сьоміну компенсацію. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Один з найвідоміших російських фахівців - 65-річний Юрій Сьомін домігся від київського "Динамо" грошової компенсації в розмірі $ 2 млн за дострокове розірвання контракту.

- Питання з київським "Динамо" благополучно вирішено, - заявив виданню "Известия" Юрій Павлович. - Мій офіційний представник Дмитро Селюк знайшов порозуміння з керівництвом клубу, вимоги нашої сторони були задоволені. Дане питання вичерпано.

Хочу відзначити, що тренер виконав свої професійні обов'язки, і в цьому зв'язку на законних підставах були вимоги щодо компенсації, - сказав Сьомін.

Нагадаємо, що зарплата екс-наставника "Локомотива" в українському клубі становила трохи менше $ 3 млн на рік. Досвідчений фахівець зумів вивести киян у груповий етап Ліги чемпіонів, в зв'язку з цим Юрій Павлович вирішив, що він своє завдання з командою виконав. Екс-наставник біло-блакитних зажадав від клубу компенсації у розмірі $ 2 млн за розрив угоди, термін якого діяв до літа 2014 року.

Після розгромної поразки від донецького "Шахтаря" в Кубку України з рахунком 1:4 президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив про розрив трудових взаємин з Юрієм Сьоміним, з яким у грудні 2010 року був підписаний контракт на 3,5 роки. Примітно, що для "Динамо" це була уже друга співпраця з Сьоміним. У період з грудня 2007 року по травень 2009 року він тренував біло-синіх, а потім повернувся в московський "Локомотив".

Зараз ви читаєте новину «"Питання з "Динамо" вирішене" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути