Ексклюзиви
пʼятниця, 11 грудня 2009 12:51

Після "Барселони" Шевченко сидів з друзями в ресторані до четвертої ранку (ФОТО)
5

Фото: blik.ua

Андрій Шевченко (33 року) намагається опам"ятатися і відвернутися від низки програшів. Разом з нашою збірною з футболу він не потрапив на чемпіонат світу, а ось позавчора "Динамо" вилетіло і з єврокубків.

Відразу після матчу проти "Барселони", в ніч на четвер, сумний Шева відправився з друзями у ресторан, мабуть, щоб хоч якось відволіктись від негативних думок.

Близько половини другої ночі машина футболіста показалася біля готелю "Інтерконтиненталь" - це улюблене місце відпочинку Андрія. До речі, зараз Шева тимчасово катається на чорному джипі Mercedes, поки його пом"ятий в недавньому ДТП Porcshe знаходиться в ремонті.


Футболіст піднявся в B-hush - найрозкішніший ресторан на 11 поверсі готелю з прекрасним виглядом на вечірнє місто.

За словами джерела, там він розважався в галасливій кампанії. У самий розпал гулянь футболіст в одній сорочці вийшов на мороз (а на вулиці було -3!) проводити двох друзів. Чоловіки обнялися, прощаючись. А потім Шева збігав в свій припаркований неподалеку позашляховик, щоб узяти свою динамівську футболку. Цікаво, навіщо вона знадобилася Андрію? Мабуть, вирішив комусь подарувати, або захотів сам посидіти в ній за столом в ресторані.


Залишив готель Шева лише близько четвертої години ранку. Він виглядав утомленим і найпохмурішим у веселій компанії. Хлопці і дівчата посміхалися, цілувалися на прощання, а на обличчі Андрія все ще залишалася гіркота поразки. Піднявши комір, він самотньо сів у машину і поїхав у бік своїх апартаментів неподалеку Золотих Воріт.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Після "Барселони" Шевченко сидів з друзями в ресторані до четвертої ранку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути