четвер, 29 квітня 2010 16:32

Після Олімпіади Браян Адамс заспіває на ЧС-2010

Після Олімпіади Браян Адамс заспіває на ЧС-2010

Сьогодні, 29 квітня, визначився склад учасників гала-концерту, присвяченого закриттю чемпіонату світу з футболу, який відбудеться з 11 червня по 11 липня в ПАР.

Головними зірками заключного концерту стануть італійський тенор Андреа Бочеллі та канадський рок-музикант Браян Адамс, інформує АР.

Організатори турніру заявили, що Бочеллі буде центральною фігурою заходу, який пройде в Йоганнесбурзі 9 липня, за два дні до фінального матчу. Бочеллі виступить разом з Браяном Адамсом і місцевою оперною співачкою Прітті Йенді.

Нагадаємо, що на церемонії відкриття чемпіонату світу, яка пройде 10 червня, повинні виступити дві інших зірки - Аліша Кіс і Шакіра, а гімном турніру стане ремікс на пісню Wavin" Flag канадського музиканта K'Naan'а.

Також відзначимо, що для Браяна Адамса футбольний Мундіаль стане в цьому році вже другим глобальним спортивним заходом, в якому він брав участь - співак виступав у дуеті зі співачкою Неллі Фуртадо на Олімпіаді у Ванкувері. Шакіра та Аліша Кіс розважали гостей зіркового вік-енду NBA.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Після Олімпіади Браян Адамс заспіває на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути