Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2011 12:10

Після "Літекса" Суркіс анонсував ще одне придбання "Динамо"

Після "Літекса" Суркіс анонсував ще одне придбання "Динамо"

Деякі гравці київського "Динамо" не відповідають рівню команди. Про це після матчу кваліфікації Ліги Європи з болгарським "Літексом" заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Мене питали, чому я не заходив у роздягальню? А мені й не треба було туди заходити - гравці повинні самі зрозуміти і усвідомити, в якій команді грають. Навіть після сьогоднішнього матчу можу сказати, що багато футболістів не відповідають київському "Динамо". Їм потрібно замислитися. Мені ж залишається сподіватися на хорошу роботу селекції і тренерського штабу, щоб під час матчу не приймати валідол.

Вважаю, всі хлопці повинні замислитися, в якій команді вони грають. Намагатися грати ще краще, ніж сьогодні", - сказав Суркіс, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Суркіс також розповів, що незабаром у команді з'явиться ще один новачок.

"Найближчим часом підпишемо одного гравця, який посилить нашу команду. Думаю, це відбудеться в п'ятницю-суботу. Скажу відразу, це не крайній півзахисник", - підкреслив він.

Президент команди також прокоментував результат вчорашнього матчу проти "Літекса".

"Матч був важким, спекотна погода. Відчувається, що ми граємо через два дні на третій або через три на четвертий. Але перемога є перемога. Не все задовольнило головного тренера і самих хлопців, але перемогти сьогодні було важливо з психологічної точки зору.

Всі ще знаходяться під враженням непотрапляння в Лігу чемпіонів, в тому числі, головний тренер і я. Це, все-таки, було для нас пріоритетним завданням.

Крім того, відчувається відсутність в команді Гусєва і Шевченка. Думаю, в Києві ми повинні зіграти сильніше і вийти в груповий етап Ліги Європи. Робити аналіз матчу за гарячими слідами мені складно, головне, що виграли, команду потрібно підтримати і привітати.

Хлопці зіграли на результат. Рахунок 1:1 також був би не найгіршим, а 2:1 - хороший заділ, щоб спокійно ставити крапку в Києві. Сподіваюся, надалі хлопці будуть грати значно краще, і тішити наших уболівальників.

Нагадаємо, київське "Динамо" на виїзді переграло болгарський "Літекс" з рахунком 2:1, "Ворскла" з таким же рахунком перемогла бухарестське "Динамо", "Карпати" в гостях поступилися грецькому ПАОКу — 0:2, "Металіст" зіграв у нульову нічию з французьким "Сошо", а "Дніпро" в Лондоні був розгромлений 0:3.

Зараз ви читаєте новину «Після "Літекса" Суркіс анонсував ще одне придбання "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути