Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 12:35

Після бою з Котельником Кімура потрапив до лікарні

Це було видовище не для людей із слабкими нервами. Після бою японського боксера Норіо Кімуру буквально виносили на руках. Не у позитивному, правда, для нього сенсі: порожній погляд, особа, покрита гематомами, - так виглядав Кімура, програвши Андрію Котельнику бій за титул чемпіона світу за версією WBA в категорії до 63,5 кг. У Норіо раптово піднялася температура, почалися судоми.

- Японцю, щоб зберегти здоров"я, було б краще пропустити один сильний удар і впасти в пятому-шестому раунді, - зауважив після бою головний тренер олімпійської збірної України з боксу Дмитро Сосновський, перший тренер Андрія Котельника. - Але, хлопець тримався і з кожним раундом пропускав все більше і більше...

Близько півночі Кімуру привезли в одну з львівських лікарень. Групу телевізійників, що приїхали з ним, представники японської делегації попросили покинути лікарню. Мовляв, "вся інформація завтра".

-У Кімури - струс мозку та гематома щелепи, - розповів головний лікар Львівської міської лікарні швидкої допомоги Віталій Андронатій. - Крім того, у зв"язку з поразкою, його психологічний стан залишає бажати кращого.

-Кімура провів у лікарні цілу ніч, а з ранку, у зв"язку з тим, що японська делегація вже мала на руках авіаквитки, лікарі дозволили боксеру покинути Львів, - повідомив вчора кореспондентові "СЕ" в телефонній розмові Петро Мисишин, директор промоутерської організації "Ак1", яка в партнерстві з UniversumBoxPromotion провела титульний поєдинок у Львові.

"Sport.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Після бою з Котельником Кімура потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути