середа, 06 квітня 2011 14:02

"Після "Барселони" гравці "Шахтаря" будуть добре спати" - Леоненко

"Після "Барселони" гравці "Шахтаря" будуть добре спати" - Леоненко

Футбольний шоумен Віктор Леоненко розповів про свою думку щодо ігор "Барселона" - "Шахтар" і "Динамо" - "Брага".

"Мені здається, що "Барселона" буде возити "Шахтар". Володіння м'ячем буде десь 70 на 30. Не хотів би цього, але я думаю, що так буде", - говорить він.

"Шахтар" не зможе протистояти "Барселоні", як і всі команди, які приїжджають на "Ноу Камп", хоча я хотів би. Після гри футболісти "будуть добре спати". Так як багато бразильців у "Шахтаря", буде складно. Я на місці Луческу поменше б поставив бразильців. Буде дуже складно".

Також він додав, що обов'язково буде дивитися гру і вболівати за "Шахтар", тому що хоча б у Єврокубках треба завжди підтримувати свої, українські, команди.

З приводу матчу "Динамо" - "Брага" Леоненко сказав так:

"Думаю, що буде нецікава гра. Через те, що "Брага" не дасть зіграти, не знаю сама зіграє, не зіграє, але "Динамо" грати не дасть. Мені здається, що буде в'язка гра, нецікава для вболівальників, а для тренерів повчальна може бути. Проблемна буде гра. Команда практично не пропускає. "Брага", мені здається, буде грати також, як грала з "Ліверпулем", не створюючи моментів.

"Динамо" вже три чи чотири гри виграло без моментів і нормально. Моменти реалізовуємо. Виграємо за рахунок везіння. Так що можна і без моментів виграти два, три - нуль і це буде добре, тому що це результат. Я чекаю хорошої гри, щоб збиралися повні стадіони. Який футболіст у "Динамо" зможе зібрати стадіон? Жодного, включаючи Шевченка. Від цього сумно, команда в цілому теж не може зібрати, тому що вона не виглядає, як єдиний кулак, вона намагається. У Сьоміна ще є час, другим, думаю, стане, але критика на нього піде серйозна".

Також Леоненко сказав з приводу того, хто займе місце у воротах.

"Я не читаю, що пишуть в інтернеті. Не особливо довіряю йому, там можна тільки результати впізнавати. Навіть якщо і не зіграє Шовковський, там Коваль не слабший. З воротарями у "Динамо" все в порядку. Із нападом проблеми",- сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Після "Барселони" гравці "Шахтаря" будуть добре спати" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути