середа, 05 лютого 2020 16:08

Після 7-го раунду американці вболівали за мене – український боксер згадав, як завоював титул

Після 7-го раунду американці вболівали за мене – український боксер згадав, як завоював титул
Артем Далакян не любить влаштовувати шоу з виходом на ринг

8 лютого український боксер Артем Далакян проведе в Києві 4-й захист титулу чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі.

Артем – єдиний, хто захищає чемпіонський титул на території України. Також на бої Артема приходять зіркові українські спортсмени: Денис Берінчик, Жан Беленюк, В'ячеслав Сенченко та інші.

"Спарингувати можу і з боксерами, які виступають на кілька вагових категорій вище. За всі збори проводжу приблизно 100 раундів спарингів. Робота виконується на 100 відсотків, щоб під час бою бути готовим до всього.

У мене немає мети створювати шоу за допомогою ефектних виходів або інших подібних фішок, вважаю за краще вести себе скромно. Перед виходом на ринг налаштовуюся на бій. Головне для мене – показати хороший бокс і зберегти титул.

Титул завоював у Америці, на території суперника. Звичайно, спочатку місцеві глядачі вболівали за свого боксера. Але вже після сьомого раунду 80 відсотків публіки підтримували мене. В Америці люблять хороший і видовищний бокс.

У мене немає улюбленого боксера. Швидше за все, є ті, чий стиль боксу мені подобається. Це Рой Джонс і Василь Ломаченко", - каже спортсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбажаніший суперник Ломаченка загримів до в'язниці

24 лютого 2018-го в Інґлвуді, США, Артем завоював вакантний титул чемпіона WBA в найлегшій вазі, вигравши бій в американця Браяна Вілорії.

Зараз ви читаєте новину «Після 7-го раунду американці вболівали за мене – український боксер згадав, як завоював титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути