середа, 24 вересня 2008 09:22

Після 30 порцій віскі Гаскойн розмовляв з Бушем і Папою Римським

Колишня зірка англійського футболу Пол Гаскойн, будучи в стані сильного алкогольного сп"яніння, встиг поспілкуватися за один день відразу з двома відомими політичними діячами.

Гаскойн останнім часом невіддільний від "зеленого змія". Колишній футболіст збірної Англії час від часу напивається до неадекватного стану після чого влаштовує людям, що оточують його, "веселе життя". Цього разу він перевершив всі очікування - випивши, 30 порцій віскі він запевняв, що розмовляв з Папою Римським і навіть дзвонив президентові США Джорджу Бушу в Білий дім. З останнім він, нібито, говорив про проблеми в особистому житті, повідомляють італійські ЗМІ.

"Газза зовсім збожеволів, – говорить один з свідків даного інциденту. – Він говорив якісь дурощі: про те, що розмовляв із Папою Римським, що той хоче допомогти Гаскойну, а потім взагалі заявив, що дзвонив в Білий дім. Звичайно, він випив 15 подвійних порцій віскі всього лише за декілька годин".

Бармен, що працює в цьому пабі, також повідомив, що для нього відомий футболіст був простим клієнтом, а те, що у нього проблеми з алкоголем - це його особиста справа. Хоча родичі екс-зірки футболу запевняють, що Газзу в питущих закладах просто відверто спивають.

За словами родичів Гаскойна футболіста знову повинні відправити на лікування в одну з клінік.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Після 30 порцій віскі Гаскойн розмовляв з Бушем і Папою Римським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути