вівторок, 10 червня 2008 15:56

Пірло розкритикував Донадоні

Півзахисник збірної Італії Андреа Пірло після розгромної поразки від збірної Голландії (0:3) висловив невдоволеність деякими рішеннями наставника "Скуадри Адзурри" Роберто Донадоні.

Футболістові не сподобалися тактичний вибір тренера, особливо рішення щодо побудові гри в обороні, а також надто пізно проведені заміни.

- У нас вийшов украй невдалий старт. Ми не збиралися грати так, але все вийшло погано. Тепер у нас є ще дві гра. Ми повинні діяти краще і перемагати, - заявив хавбек.

Донадоні здивував багатьох, вирішивши випустити з перших хвилин партнера Пірло по "Мілану" Массімо Амброзіні на місце Даніеле Де Россі.

- Якби зіграв Де Россі, я б діяв інакше. Але у нас у команді 23 людини, а вибір робить тренер, - сказав півзахисник. - Ми прагнули побудувати контргру, але в першій половині суперник постійно перевершував нас числом на краях і зупиняв нас.

На думку Пірло, ситуація змінилася з виходом у другому таймі Фабіо Гроссо, переміщенням Джанлуки Дзамбротти на правий фланг захисту, а Крістіана Пануччі - в центр оборони.

- З Гроссо і Дзамброттою ми почали діяти набагато ефективніше. Можливо, ми повинні були перейти на таку схему раніше, особливо з урахуванням того, як розвивалася гра. Але зараз легко про це міркувати, - підкреслив півзахисник.

Оборона "Скуадри адзурри" зіткнулася з великими труднощами у зв"язку з травмою капітана Фабіо Каннаваро, який пропустить все Євро. При цьому у Пірло викликав великі претензії перший гол Руда ван Ністелроя, який, на думку італійців, не можна було зараховувати через положення "поза грою".

- У випадку з першим м"ячем був офсайд. А потім ми пропустили двічі на контратаках, проведених у відповідь на наші спроби забити. Ми просто не зуміли розібратися з їх ривками, - констатував хавбек "Мілана".

На завершення футболіст традиційно висловив надію на виправлення помилок до наступного матчу.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Пірло розкритикував Донадоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути