субота, 09 березня 2019 20:11

Підручному не вистачило до медалі 0,3 секунди

Підручному не вистачило до медалі 0,3 секунди
Дмитро Підручний посів четверте місце у спринтерській гонці чемпіонату світу

Півкроку не вистачило українському біатлоністу Дмитру Підручному, аби здобути першу в житті медаль чемпіонату світу. У спринтерській гонці на 10 кілометрівДмитро поступився 0,3 секунди французу Кентану Фійону-Майе і фінішував лише четвертим.

Чемпіоном став лідер сезону норвежець Йоганнес Бйо. Друге місце – в росіянина Александра Логінова. Третє - у француза Кантена Фійо-Має.

Дмитро Підручний чисто відстріляв і стійку й лежку. З другого стрільбища він вийшов, поступаючись французу 4 секундами. По ходу дистанції Дмитро вже випереджав суперника на 0,9 секунди.

Однак за 500 метрів до фінішу українця стали залишати сили. Він знову поступався французу однією десятою секунди. На фініші програв ще трохи більше – 0,3 секунди.

Окрім француза, Підручного випередив на 3 секунди росіянин Олександр Логінов, який два роки тому відбув дискваліфікацію за вживання допінгу, і на 16 секунд – чемпіон Йоганнес Бйо.

Завтра на чемпіонаті відбудуться гонки переслідування. О 14-45 стартують жінки, а о 17-30 – чоловіки. За Україну бігтимуть Анастасія Меркушина, Валентина Семеренко, Дмитро Підручний і Руслан Ткаленко.

Зараз ви читаєте новину «Підручному не вистачило до медалі 0,3 секунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути