Ексклюзиви
четвер, 10 серпня 2006 17:50

Підміна паспортів дорівнюється до допінгу

Президент Міжнародної федерації легкої атлетики (IAAF) Ламін Діак пообіцяв, що спортсменів, які свідомо надають неправильну інформацію про свій вік, будуть карати, так, як і тих, хто вживає допінг. Заяву було зроблено у зв"язку з випадками, що почастішали, "штучного омолодження" африканських бігунів.

Нещодавно були викрита підміна з боку двох кенійських легкоатлетів Томаса Лонгорісави і Емануеля Чамера, які намагалися потрапити на молодіжний чемпіонат світу, хоча давно вийшли з відповідної вікової групи. Після виявлення фальсифікації їх було відсторонено від участі у змаганнях (чемпіонат пройде з 15 по 20 серпня).

Після викриття Лонгорісави і Чамера багато відомих спортсменів звинуватили Кенійську федерацію легкої атлетики в тому, що фальсифікація документів спортсменів там поставлена на потік і є одним із способів досягнення значних результатів на молодіжних турнірах.

Зараз ви читаєте новину «Підміна паспортів дорівнюється до допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути