Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 15:41

Підбірка футбольних трансферних чуток за 12 червня

Зіко, колишній тренер "Фенербахче", найближчим часом може очолити московський ЦСКА, вважає LaRepubblica. За інформацією газети, армійці почали контактувати з 55-річним бразильцем ще в листопаді, коли зустрічалися із стамбульським клубом в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Паралельно червоно-сині опрацьовували варіант з екс-рульовим "Хетафе" Мікаелем Лаудрупом. Але після того, як данець відповів відмовою, ЦСКА повернувся до кандидатури Зіко.

Олег Деріпаска, російський мільярдер, збирається придбати новачка англійської Прем"єр-ліги "Вест Бромвіч", стверджує DailyMirror. За даними таблоїда, у вівторок президент і головний акціонер "Альбіону" Джеремі Піс виставив свій клуб на продаж за 42 млн євро.

Браніслав Івановіч, захисник "Челсі", який за півроку так і не провів за основний склад команди жодного матчу, знов у сфері інтересів "Ювентуса", повідомляє Transfermarketweb.com. За відомостями інтернет-порталу, "Стара синьйора" хоче узяти 24-річного гравця збірної Сербії в оренду. "Сині" можуть відпустити колишнього футболіста "Локомотива" до Турину тільки у разі збереження в команді центрального захисника Рікарду Карвалью, що хоче возз"єднатися з екс-тренером "Челсі" Жозе Моурінью в "Інтері".

Ілсіньйо, правий півзахисник "Шахтаря", потрапив у поле зору "Севільї", пише Marca, посилаючись на агента 22-річного дебютанта збірної Бразилії Вагнера Рібейро. Передбачувана сума операції, за інформацією газети, - 12 млн євро. Андалусійський клуб розглядає Ілсіньйо як заміну "латералю" Даніелю Алвешу.

Луіс Феліпе Сколарі, тренер збірної Португалії, з 1 липня зароблятиме в "Челсі" 7 млн євро в рік, передає TheSun. За даними таблоїда, термін угоди 59-річного бразильця з віце-чемпіонами Англії розрахований на три роки, а на літнє посилення складу йому буде виділено 140 млн. Першим придбанням Сколарі стане його підопічний по збірній Португалії, центральний хавбек "Барселони" Деку, за якого "сині" викладуть 14 млн. Крім того, передбачається, що з центральним захисником Рікарду Карвалью "Челсі" підпише новий покращений контракт з щотижневим окладом в 125 000 євро.

"Ліверпуль", за інформацією Goal.com, націлився на форварда "Арсенала" Нікласа Бендтнера. За відомостями онлайн - видання, за 20-річного футболіста збірної Данії, що рідко виходить в основі "канонірів", "червоні" готові викласти 8,5 млн євро. "Ліверпуль" бачить в Бендтнері потенційну заміну нападникові Пітеру Краучу, який, швидше за все, буде проданий "Портсмуту".

Мансіні, вінгер "Роми", згідно Goal.com, близький до переходу в "Інтер". За інформацією інтернет-сайту, послуги 27-річного бразильця обійдуться "нерадзуррі" в 15 млн євро. Чемпіони Італії намагаються збити ціну, пропонуючи римському клубу половину прав на захисника Марко Андреолі. Але "вовки" вимагають замість цього 50% трансферу португальського хавбека Пеле. Передбачається, що "Інтер" укладе з Мансіні чотирирічну угоду з річною платнею в 4 млн євро. Втрату гравця "Рома" має намір заповнити вінгером "Удінезе" Антоніо Ді Натале. Про переїзд же до Мілана центрального півзахисника "джаллороссі" Альберто Аквілані "нерадзуррі" краще забути.

"Баварія" підтвердила інтерес до правого захисника "Мілана" Массімо Оддо, стверджує LaRepubblica. За даними газети, за 31-річного італійця мюнхенський клуб пропонує свого правого захисника, футболіста збірної Франції Віллі Саньйоля. Тим часом, як стало відомо Tuttosport, щоб поповнитися центральним хавом "Ювентуса" Крістіано Дзанетті, чемпіонам Німеччини доведеться розлучитися з крайнім захисником Філіпом Ламом. Такі умови поставили перед баварцями "б"янконері".

По матеріалах Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Підбірка футбольних трансферних чуток за 12 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути