пʼятниця, 18 березня 2011 15:24

"Перший матч з "Брагою" зіграємо у Києві" - Суркіс

"Перший матч з "Брагою" зіграємо у Києві" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі телеканалу "Футбол" прокоментував результати жеребкування 1 / 4 фіналу Ліги Європи (нагадаємо, суперником "біло-блакитних" на цій стадії турніру стала португальська "Брага"):

"Я приймаю вітання тільки тоді, коли команда виходить у наступний етап. Мені тільки що повідомили, що "Динамо" перший матч проведе вдома, оскільки "Порту" і "Брага" розташовані в одному місті і будуть грати в один час.

Але це нічого не змінює. Нам треба грати і проходити далі. Я розцінюю наші шанси 50 на 50. Футбол - річ непередбачувана і ніхто не знає, в якому стані будуть команди напередодні матчу. Ми маємо місяць часу, щоб підготуватися до поєдинку проти "Браги".

Вчора проти "Манчестер Сіті" нам не вистачало наших провідних гравців - Тараса Михалика, Артема Мілевського ... Мілош Нінкович знаходиться не в кращих своїх кондиціях після травми. В Артема Кравця була температура і поки невідомо, чи зіграє він проти "Дніпра". Якщо гравці будуть здорові і мотивовані - ми "Брагу" пройдемо.

Донецький "Шахтар" грав в іншому турнірі, більш високого класу. Команда Мірчі Луческу провела блискуче всі матчі і нам треба подивитися ці ігри проти "Браги" і підкреслити, за рахунок чого вони пройшли "Брагу".

Першу гру ми зіграємо вдома, і не забувайте, що ця команда пройшла "Ліверпуль". Цю команду пройти непросто, як і нам було непросто пройти "Манчестер Сіті".

Перші чвертьфінальні поєдинки Ліги Європи будуть зіграні 7 квітня, матчі-відповідь - 14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Перший матч з "Брагою" зіграємо у Києві" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути