Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2012 10:44

Переможець Суперкубка України визначиться в серії пенальті - прогноз фахівців

Переможець Суперкубка України визначиться в серії пенальті - прогноз фахівців
"Шахтар" і "Металург" розсудить харків'янин Анатолій Абдула ФОТО: shakhtar.com

Своїми прогнозами на матч за Суперкубок України, в якому сьогодні в Луганську зіграють донецькі "Металург" і "Шахтар", на сторінках видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Віктор Звягінцев, майстер спорту міжнародного класу: 1:1. "Враховуючи нинішні погодні умови, командам складно буде провести матч у високому темпі. Плюс Суперкубок є лише вливанням в серйозні битви, колективи тільки проводять обкатку, тримаючи у голові напружений сезон з єврокубковими битвами. Тому десь гравці можуть просто берегти сили. На мій погляд, суперники доведуть основний час до нічиєї, а по пенальті виграє "Шахтар".

Ігор Петров, колишній півзахисник збірної України: 0:2. "У всі часи "Шахтар" був трохи сильнішим за своїх земляків з "Металурга", тому, на мою думку, не поступиться позицією і на цей раз, без труднощів перегравши опонента з різницею в кілька м'ячів. Сам матч не повинен бути нудним, команди зобов'язані показати щось нове після річної перерви і потішити вболівальників хорошою грою".

Михайло Соколовський, майстер спорту: 1:1. "Мені подобається, як діють обидва колективи, демонструючи розумний, технічний футбол. І хоча "Шахтар" завжди фаворит в цих протистояннях, в даному випадку не варто відкидати кубковий характер боротьби, де здивувати може кожен. Досить згадати недавній фінал Кубка України. Думаю, гра пройде на рівних, основний час закінчиться внічию, а переможець визначиться в серії пенальті".

Зараз ви читаєте новину «Переможець Суперкубка України визначиться в серії пенальті - прогноз фахівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути