середа, 23 листопада 2011 11:38

"Перемога над "Шахтарем" відкриє нам ворота у Лігу чемпіонів" - наставник "Порту"

Напередодні матчу 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і португальським "Порту", який відбудеться сьогодні в столиці Донбасу головний тренер гостей Вітор Перейра заявив, що його команда має намір добитися в цьому поєдинку максимального результату.

"Ми розуміємо, що перемога над "Шахтарем" відкриє нам ворота, дасть хороші перспективи в Лізі чемпіонів. Тому ми налаштовані на перемогу в майбутній грі. Хочемо пройти далі в Лізі чемпіонів.

Тому основне завдання, яке стоїть перед "Порту" зараз, - це перемога. Ось основне завдання. З ним ми і вийдемо на поле в середу. "Порту" звик домінувати по ходу гри, і, зрозуміло, у нас є стратегія на майбутній матч - команда знає, що потрібно робити, щоб перемогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Порту" привіз на матч з "Шахтарем" 18 футболістів

Ми готові до гри і розуміємо, що повинні бути швидкі і дуже агресивні. Але при цьому "Шахтар", який буде ризикувати, в свою чергу розуміє, що його можлива помилка в цьому матчі може привести до безуспішного закінчення боротьби в Лізі чемпіонів.

Команда чудово це усвідомлює. Ми ж будемо довіряти один одному, об'єднаємося загальною метою, щоб завтра досягти результату", - цитує Перейру офіційний сайт "Шахтаря".

Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Перемога над "Шахтарем" відкриє нам ворота у Лігу чемпіонів" - наставник "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути