четвер, 09 липня 2009 10:56

Перед ЧС-2010 хокейна "молодіжка" України отримала нового наставника

Перед ЧС-2010 хокейна "молодіжка" України отримала нового наставника

В середу, 8 липня, було проведено засідання Виконавчого комітету Федерації хокею України, в ході було розглянуто питання про підготовку молодіжної збірної команди України до участі в чемпіонаті світу 2010 року і кадрове призначення команди.

Під час розгляду цього питання президент Федерації Анатолій Брезвін відзначив, що "на посаду старшого тренера молодіжної збірної претендувало декілька кандидатів.

Це, перш за все Сергій Лубнін, який працював з командою останні два сезони і Олександр Савицький, який у минулому сезоні був асистентом головного тренера національної збірної. На мою думку слід змінити процес підготовки збірної. Тому кандидатура Савицького на даному етапі є оптимальною. Ми повинні дати проявити себе цьому фахівцю".

Позицію Президента підтримали віце-президенти Дмитро Саламатін, Євген Імас і В"ячеслав Завальнюк, який зокрема відзначив, що "у Савицького є своє бачення вирішення проблем підготовки збірної, він ніколи не плив за течією і у змозі вивести команду на новий якісний рівень".

В той же час віце-президент Анатолій Найда відзначив, що "за час, який залишився до початку чемпіонату світу не слід проводити кадрові ротації. Як говорить народне прислів"я, коней на переправі не міняють. Сергій Лубнін і Вадим Кулабухов зарекомендували себе хорошими фахівцями, грамотними тренерами. Окрім цього Сергій Лубнін завжди користувався високою повагою з боку гравців, а це, погодьтеся, дорого коштує".

При голосуванні більшістю голосів було ухвалено рішення призначити старшим тренером команди відомого у минулому гравця Олександра Савицького.

Помічник Олександра Валерійовича в роботі з командою буде призначений найближчим часом.

За матеріалами ФХУ, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Перед ЧС-2010 хокейна "молодіжка" України отримала нового наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути