понеділок, 23 червня 2008 15:17

Пеле пограбували озброєні бандити

Легендарного бразильського футболіста Пеле пограбували у нього на батьківщині, коли він повертався додому до Сан-Паулу з передмістя. Пеле, який їхав у автомобілі, зупинила група з десяти озброєних бандитів, які відібрали у найкращого футболіста минулого століття золотий ланцюжок, годинник і мобільний телефон.

Інцидент стався на початку червня, але відомо про нього стало тільки ввечері, 22 червня, коли новину розповсюдили бразильські ЗМІ. За даними журналістів, машина Пеле, на якій він їхав як пасажир, була зупинена на в"їзді до дорожнього тунелю.

Грабіжники впізнали знаменитого футболіста, проте відібрані речі йому не віддали, але при цьому повернули частину речей водієві. Пеле, який під час нападу залишався спокійним, припустив, що грабіжники перебували під впливом наркотиків. Поліція не дала ніяких коментарів з приводу інциденту, відзначивши, що ніякої заяви з цього приводу подано не було.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Пеле пограбували озброєні бандити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути