Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2021 09:15

Павелко розповів про нинішні стосунки з Шевченком

Павелко розповів про нинішні стосунки з Шевченком
Андрій Шевченко та Андрій Павелко. Фото: Facebook.com/andriy.pavelko

Керівник Української асоціації футболу(УАФ) Андрій Павелко сподівається, що колишній тренер збірної України Андрій Шевченко колись повернеться в національну команду.

Зараз повну підтримку має теперішній наставник збірної Олександр Петраков.

"Привітав Шевченко з днем ​​народження, він мене привітав. Це життя, я сподіваюся, що через деякий час він попрацює в різних системах і ми його обов'язково побачимо тренером збірної. Це дуже яскрава фігура у світовому і європейському футболі, і буде дуже корисно, щоб він також отримав додатковий досвід в інших футбольних клубах або збірних, щоб ми наступного разу вийшли не у чвертьфінал, а до фіналу, і там боролися за перемогу на чемпіонаті Європи або світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрата очок імені Петракова: чому Україна не змогла перемогти Боснію та Герцоґовину

Чи є діалог? Ми спілкуємося, все добре. Я вважаю, що важливо зараз - це наше майбутнє. І всі кроки, які зараз відбуваються в українському футболі - це все заради майбутнього нашого футболу.

Як відрізняються контракти Петракова і Шевченко? Ніколи не коментую фінансові умови. Скажу, що всі, хто працює з УАФ, - задоволені своїми умовами, сплачуються всі податки. Розумію, що ми ніколи не будемо співпрацювати з людьми, які на перше місце ставлять фінансові умови. Петраков зовсім не піднімав питання про фінансові умови, Шевченко також працював заради збірної. Це питання ніколи не може бути в збірній головним" - сказав Павелко в коментарі "ПРОФУТБОЛ Digital"

Андрій Шевченко очолював збірну України п'ять років. За цей час національна команда змогла вийти на Єв.ро-2020/21, де дійшла до чвертьфіналу. Наставник покинув збірну 31 липня після завершення контракту. Нову угоду йому не пропонували.

В останньому матчі збірна України зіграла в нічию із боснійцями - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Павелко розповів про нинішні стосунки з Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути