Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 16:06

Паралімпіада. Плавання. Українці виграли ще дві бронзи

Плавальний турнір на Паралімпіаді в Пекіні став для збірної України справжнім успіхом. У завершальних змаганнях наші плавці змогли додати в скарбничку національної паралімпійської збірної ще дві бронзові медалі.

У чоловічій естафеті 4х100 м українська збірна у складі Євгенія Полтавського, Андрія Калини, Андрія Сіроватченко та Тараса Ястремського здобула бронзові нагороди. 4.19.89 - такий результат наших хлопців, що зайняли третє місце. Зі світовим рекордом (4.11.90) заплив виграли австралійські плавці, срібні медалі дісталися представникам Китаю, що показали результат 4.12.67.

Українська плавчиха Ірина Балашова на дистанції 50 м вільним стилем (S13) зайняла третє місце. З результатом 28.04 Ірина поступилася всього лише 0.19 переможниці Келлі Бечерер із США (27.85). Друге місце зайняла канадка Валері Гранд Мейсон (28.07). Як бачимо, конкуренція за медалі в запливі була дуже серйозною, оскільки призерів розділили лише долі секунд.

"Galaolympics.com"

Зараз ви читаєте новину «Паралімпіада. Плавання. Українці виграли ще дві бронзи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути