субота, 28 березня 2009 18:07

Овечкін купив собі Mercedes вартістю 250 тисяч доларів

Овечкін купив собі Mercedes вартістю 250 тисяч доларів
Кращий снайпер Національної хокейної Ліги, форвард Washington Capitals Олександр Овечкін купив автомобіль Mercedes SL65 AMG Black Series вартістю близько 250 тисяч доларів США.

Як повідомляє Washington Post, в цілому планується випуск лише 350 таких машин. За даними інтернет-ресурсів, що спеціалізуються на автомобільних новинках, всього AMG має намір виготовити 350 автомобілів, серед яких 200 призначені для США, а 150 - для Європи й інших країн.

Таким чином, колекція Овечкіна поповнилася третім спорткаром марки Mercedes. Окрім свіжої покупки, росіянин володіє Porsche Cayenne GTS, а в Росії зоряний хокеїст користується автомобілем BMW M6. Washington Post відзначає, що автомобільний парк хокеїстів Capitals знаходиться поза конкуренцією серед гравців НХЛ. Зокрема, форвард Сергій Федоров є власником Maserati і Ferrari, а захисник Майк Грін має Lamborghini.

Проте, як відзначає видання, з колекцією Овечкіна порівнятися не може ніхто, а на SL65 хокеїст зуміє легко перемогти в гонці серії NASCAR.

За даними експертів автомобільного ринку, Mercedes SL65 AMG Black Series має ряд переваг в порівнянні з конкурентами  - двигун V12 з двома турбінами, який розвиває потужність 661 кінську силу.

П"ятиступінчаста автоматична коробка передач має спеціальну прошивку від AMG для збільшення швидкості перемикання. Все це дозволяє Mercedes SL65 AMG Black Series розганятися до 98 км/год за 3,9 сек., а максимальна швидкість обмежена на відмітці в 320 км/год.

korrespondent.net, www.deluxecars.ru
Зараз ви читаєте новину «Овечкін купив собі Mercedes вартістю 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути